Thursday, 9 January 2014

Happy New Years 2014 & SPM is coming soon.


&



Assalamualaikum

Lamanya dah tak update blog kita ni *nangis pelangi* hahaha masih tak terlambat kan nak wish HAPPY NEW YEARS 2014 GUYS. This year arina dah 17 bulan june nanti haha & this year jugak will kill me sebab spm is coming soon, die. But its okay, arina akan try my best utk dptkn result baik, Insyallah (: Things yg paling sedih sekali, arina kena concentrate full time kat study je, haaa mati ah cenni, phone kena tahan dgn ayah. Dapat guna phone sabtu & ahad je, y bother y bother lol haha, btw arina nak say GOOD LUCK kat batch97 yg akan ambil SPM nanti (: